Ofte-Stilte-Spørsmål

Hva er forskjellen mellom generiske legemidler og originale legemidler?

Generika er rimelige analoger av originaler som bare skiller seg fra hverandre i fravær av patent (varemerke). Generika er laget av en eksisterende oppskrift og består ingen tester. Produsenten investerer kun penger i selve produksjonsprosessen, og sparer på andre formaliteter. Generika skiller seg ikke i sammensetning, utgivelsesform, virkningsmekanisme eller sikkerhetsnivå, så de regnes som komplette kopier av originaler.

Trenger du seksuell utflod etter bruk av viagra eller andre erektilstimulerende midler?

Erektilstimulerende midler begeistrer ikke. Dette betyr at kroppen ikke forekommer i kroppen forbundet med stimulering av hjernen, en økning i tiltrekning til partneren. Å motta stoffene er ganske enkelt mulig en ereksjon mulig, og etter en viss tid vil den ganske enkelt forsvinne, uansett om seksuell handling eller ikke om du var opphisset eller ikke. Når vi snakker om opphisselse, må en mann ta vare på seg selv.

Kan jeg legge inn en bestilling konfidensielt?

Sikkert. Ordreinformasjonen er kun kjent for lagersjefen og deg. Alle nettbrett har ingen inskripsjoner på pakken og sendes i en ugjennomsiktig pakke. I prinsippet, hvis du er forsiktig, anerkjenner ikke engang din kone at du er vår klient.